ONLINE GRONDEXPLOITATIEMODEL VOOR GEBIEDSONTWIKKELAARS
HOME TARIEVEN BLOG
SUMSONITE ABONNEMENTEN.

KIES EEN ABONNEMENT VOOR EEN MAAND OF LANGER OF NEEM
CONTACT MET ONS OP OM SUMSONITE OP JE WENSEN AF TE STEMMEN.

Voor zzp-ers die projecten online met hun klanten willen delen of met een partner in één tool samenwerken. Op elk moment kan per project een voortgangsrapportage worden opgesteld.


 • projecten delen met
  gebruikers en
  groepen
 • dedicated deel binnen gezamenlijke database
 

Voor een enkel project waarin je met je partners samenwerkt aan de grex en vex en eenvoudig op elk moment interne voortgangsrapportages kunnen opstellen.
 • projecten delen met
  gebruikers en
  groepen
 • dedicated deel binnen gezamenlijke database

per maand / per jaar
prijzen incl btw

 

per maand / per jaar
prijzen incl btw

Voor projectportefeuilles waar op projectniveau gerapporteerd wordt. Je werkt samen aan de projecten met je klanten, specialisten of partners.

 • projecten delen met
  gebruikers en
  groepen
 • geschikt voor uitbreiding met de extra tools
 

Voor portefeuillebeheer van meerdere projecten. Je werkt samen met collega's, specialisten, klanten en partners aan de projecten en rapportages.
 • projecten delen met
  gebruikers en
  groepen
 • geschikt voor uitbreiding met de extra tools

per maand / per jaar
prijzen incl btw

 

per maand / per jaar
prijzen incl btw

Enjoy

Eén maand gratis met volledige functionaliteit en een eigen dedicated deel binnen de database om projecten aan te maken.

één maand gratis


 

Custom

Heeft u behoefte aan meer gebruikers en groepen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen Sumsonite helemaal aan uw wensen aanpassen; kleuren, logo's en eigen rapportagesheets. Met de eigen database bent u vrij om alle denkbare rapportages van uw projecten op te stellen.


 

Extra Tools

Sumsonite wordt compleet geleverd met Maps, een residuele vastgoedexploitatie, cashflow-analysetools, kengetallen, analyse-grafieken van budget vs actuals, projectexport naar Excel en docu-mentenmanagement.

Sumsonite is uit te breiden met:
+de Quickscantool
+gevoeligheidsanalyse
+de rapportage- &
. visualisatietool
+koppeling met uw
. administratie.


 

 

 
 
VEELGESTELDE VRAGEN

Wat gebeurt er als mijn Gratis Maand eindigt?

Als na 30 dagen je gratis proefperiode eindigt, en je wilt gebruik blijven maken van Sumsonite, dan moet je je op één van de betaalde plannen abonneren. In de tussentijd wordt je account geblokkeerd, maar al je inhoud wordt opgeslagen (projecten, gebruikers en groepen). Zodra je je op een betaald abonnement abonneert, heb je weer toegang tot al je inhoud. Let er op dat je bij aanmelden op het betaalde abonnement, voor de hoofdgebruiker hetzelfde emailadres invult als voor het proefaccount. Mocht je dit willen wijzigen, dan kan dat in Sumsonite via het menu Wachtwoord Wijzigen.

Wat is een Licentiehouder en wanneer ben je een Gebruiker?

Een Licentiehouder is eigenaar van een Sumsonite abonnement. De Licentiehouder is tevens 'administrator' en kan zelf groepen aanmaken en collega's, specialisten of partners uitnodigen om samen te werken aan projecten. De Licentiehouder en iedereen die uitgenodigd wordt om samen te werken aan de projecten in Sumsonite is een gebruiker. Gebruikers kunnen met hetzelfde emailadres geregistreerd staan bij twee verschil-lende Licentiehouders. Mocht je uitgenodigd worden om bij een tweede Licentiehouder mee te werken aan projecten, dan zie je in je bestandsbeheer een extra Sumsonite-omgeving met de organisatienaam van de nieuwe licentiehouder en daarin de mappen waarvoor jij gemachtigd bent.
Zodoende kan je dus gelijktijdig door andere instanties en organisaties uitgenodigd worden om ook samen te werken aan de gebieds-ontwikkelingsprojecten in Nederland.

Kan ik mijn abonnement op elk moment aanpassen?

Ja, je kan je abonnement elk moment aanpassen. Dit kan door een mail met daarin je wensen voor de aanpassing van je abonnement te sturen aan info@sumsonite.nl.
Abonnementshouders wiens abonnement bijna verloopt, zullen hiervan één week voor het verlopen al een bericht ontvangen met daarin een link om het abonnement te opnieuw te verlengen. Je kan binnen je eerder gekozen abonnementsvorm kiezen voor 1 maand, 6 maanden of een 1 jaarabonnement. Wil je up- of downgraden in je abonnement, stuur dan een mail aan info@sumsonite.nl.

Zijn er voor scholen speciale aanbiedingen?

Voor docenten en studenten hebben wij een aangepast abonnement. Neem hiervoor contact op met Info@sumsonite.nl.


Hoe betaal je een abonnement?

Alles gaat online. Voor betaling van je abonnement maken we gebruik van iDeal wat alle gebruikelijke bank- en Credit Cards ondersteunt. Mocht je een abonnement op factuur willen afsluiten, neem dan contact op via info@sumsonite.nl.


Heb je verder nog vragen?

Heb je verder nog vragen over Sumsonite? Neem dan contact met ons op via info@sumsonite.nl. We beantwoorden graag al je vragen.